Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Timo Nijenkamp

Groeien, groeien en nog meer groeien

Ik ben Timo Nijenkamp, 32 jaar, en Projectleider binnen Alkondor. Ik ben in 2014 begonnen als Engineer en heb na drie jaar de stap gemaakt naar Project Coördinator. Dit heb ik een half jaar gedaan en daarna ben ik opgeleid als Projectleider. Ik heb het ontzettend naar mijn zin in mijn huidige functie.

Korte lijntjes

Als Projectleider ben ik eindverantwoordelijk voor de projecten die ik onder mijn hoede heb. Dus, is er iets mis of lopen de jongens ergens tegen aan, dan komen ze als eerste bij mij. Ook ben ik diegene die één op één schakelt met de opdrachtgever. Hierdoor ontstaan er korte lijntjes met zowel de uitvoerders en ook de klant. Dit werkt erg prettig.

Steentje bijdragen

Waarom ik ben gaan werken bij Alkondor? Toen ik acht jaar geleden op hun website keek vond ik dat ze van complexe vraagstukken de meest gave resultaten maakten. Dit trok mij erg aan. Ik dacht: ‘Ik wil mijn steentje hieraan bijdragen!’. Nu, acht jaar verder, doe ik dat daadwerkelijk ook. Ik stap elke dag met veel plezier in de auto om naar mijn werk te gaan!

“Je maakt hét visitekaartje van een gebouw, dat is echt gaaf!”

- Timo
Timo Nijenkamp 2

Word onderdeel van ons team!

Bekijk nu onze meest recente vacatures