Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bertram Geuzendam

Doorgroeimogelijkheden

Mijn naam is Bertram Geuzendam, 47 jaar, en ik ben Uitvoerder bij Alkondor. Hoe ik begonnen ben bij Alkondor? Als monteur! Dit heb ik een enige tijd gedaan en daarna ben ik doorgegroeid naar Meewerkend Voorman. Uiteindelijk heb ik de stap gemaakt naar Uitvoerder op de bouw en daar ben ik tot de dag van vandaag nog steeds erg blij mee!

Alkondor 2.0?

Alkondor is de afgelopen jaren erg gegroeid. Niet alleen in het aantal medewerkers, maar ook qua visie en missie. Het bedrijf staat strakker. Dit merk je in bepaalde keuzes die zijn gemaakt en regels die zijn gesteld. Stilstaan is achteruitgaan vind ik, dus ik kan wel wennen aan deze cultuur. Bij Alkondor zijn we allemaal gemoedelijk en steken we, niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen de handen uit de mouwen.

Werkplezier

Ik stap met een fijn gevoel in de auto als we met elkaar de dag, om wat voor reden dan ook, goed hebben afgesloten. Dit kan zijn door het afronden van een gaaf project of simpelweg omdat we tijdens de koffie ons weekend besproken hebben. Wat trots, in mijn ogen, betekend? Dat je een gebouw neerzet waarvan je zegt: “Nou, dat hebben we samen mooi gedaan!”. Dat gevoel blijft de reden waarom ik elke dag op en neer rijd vanaf Nijverdal.

“Bij Alkondor luisteren ze echt naar jou. Waar word je blij van? En waar wil je naar toe groeien? Er is altijd ruimte om te groeien.”

- Bertam
Bertram Geuzendam 2