Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Studenten

Jij bent nog student of net klaar met je studie. Je staat te springen om in het werkveld aan de slag te gaan. Alkondor biedt jou de eerste stap in de goede richting. Samen leggen we het fundament en bouwen we verder aan jouw loopbaan, want jij bent de toekomst. Onze toekomst.

Als stagiair of afstudeerder zit je niet van negen tot vijf achter een bureau. Je maakt de doorvertaling naar de praktijk, helpt mee bij de uitvoering en staat altijd paraat wanneer iemand uit jouw team je hulp kan gebruiken. Jij bedenkt een plan en voert dit uit. Dat is de vrijheid die je krijgt. Een perfect start toch?

Wat hebben wij jou te bieden?

Een leuk en gezellig team vol harde werkers. Samen hebben we hetzelfde doel voor ogen; toekomstgericht vernieuwen en ontwikkelen. Op persoonlijk- én zakelijk vlak. Zo is er ruimte voor persoonlijke groei en zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Met onze nuchtere blik staan we stevig, zijn we realistisch en houden we elkaar scherp. Een informele en laagdrempelige cultuur zijn voor ons vanzelfsprekend. De deuren staan altijd open!

Loopbaanontwikkeling

Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Leuke en professionele collega’s

De leukste vrijdagmiddagborrels

Verantwoordelijkheid voor en binnen jouw team

Informele en open cultuur

Wij maken het

Onze markt is altijd in beweging. Om hierop in te spelen zijn we voortdurend bezig met innovatie en ontwikkeling. De ontwikkeling van onze producten en diensten, maar ook van nieuwe technologieën. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid spelen hierin de hoofdrol. Zo lopen we altijd voorop. Dat kunnen we niet zonder jou, het hart en de kracht van ons bedrijf. Samen organiseren we creatieve en innovatieve oplossingen. Dat is onze ambitie!

Jouw toekomst start hier

Al sinds 1990 zorgt Alkondor voor de mooiste gevels door heel het land. Samen met ons team van meer dan 100 gekwalificeerde medewerkers maken we complete en complexe gevels. Aan de ene kant, omdat we onze gevels volledig in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en monteren. Aan de andere kant doordat ons team enorm gemotiveerd is en gedurfde kwaliteitsgevels neerzet. Durf jij het ook aan? Onze toekomst start hier. Word onderdeel van ons team!

Meer weten?

Ontdek of jij bij Alkondor past!