Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Onze projecten

Wij zijn dé gevelspecialist voor professionals! Wij bouwen gevels, regelen raampartijen en plaatsen kozijnen. Want de gevel van jouw gebouw is hét visitekaartje voor jouw bedrijf. Daarom maken wij het! Alkondor creëert concepten van begin tot eind. We ontwikkelen de complete gevel, in samenwerking met onze klanten en gerenommeerde leveranciers. Projecten stellen we zelf op in de gewenste maten en uitvoering. Onze uitdagende aanpak van tekentafel tot uitvoering spreekt iedereen aan. Van architecten en aannemers tot projectontwikkelaars en nieuwe medewerkers. Benieuwd naar onze projecten? Lees dan verder.

Inntel Hotel, Schevingen

Het ontwerp voor dit hotel is volledig uitgewerkt. Van het zwembad en de wellness tot het restaurant en de bar. De kavel van het hotel staat op het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen dat wordt herontwikkeld met een gemengd programma van recreatie in combinatie met de oorspronkelijke visserij tot een gebied met een bijzonder karakter. Het gebouw krijgt een sterke dynamische identiteit doordat het is ontworpen alsof er een zeilrace start vanuit de haven van Scheveningen. Zeilen die elkaar net niet raken, gebold door de wind. Hierdoor ontstaat er een effect van verschillende zeefdrukpatronen op het neutraal zonwerende glas. Een hotel met 12 bouwlagen en 205 kamers met een nautisch thema aan de havenmond! Wil je meer lezen? Dat lees je op onze website.

SCHEVENINGEN INNTEL 14 4 R8 A2144
DENHAAG AMARE 01 4 R8 A5345

Amare, Den Haag

Midden in het centrum van Den Haag staat het Haagse Onderwijs- en Cultuurcomplex Amare. Dit is het nieuwe onderkomen van de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Nederlands Danstheater, het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium. Het gebouw heeft vier op-elkaar-lijkende gevels met herkenbare kolommen, hierdoor geeft het gebouw de bezoekers een sfeer van openheid. Het gebouw heeft een oppervlakte van 65.000 m². Nieuwsgierig naar meer? Lees dan verder op onze website.

Grotius I en II, Den Haag

Twee woontorens in Den Haag voorzien van ruime en lichte appartementen, dat was de deal. En kijk eens naar het resultaat! Deze twee torens hebben samen een aantal van 655 huurappartementen, waaronder 114 sociale huurwoningen.
De torens gaan, met een hoogte van 120 en 100 meter, zichtbaar bijdragen aan de Haagse skyline. De duurzame gebouwen hebben gevels van natuursteen en hout, een transparante commerciële plint met onder meer horeca en dienstverlening en een ondergrondse parkeergarage. Dit project was de start van de complete make-over ten oosten van het centraal station in Den Haag. Er wordt inmiddels steeds meer gebouwd waardoor de omgeving erg modern aanvoelt. Meer weten? Check onze website.

DENHAAG GROTIUS 01 4 R8 A6588
AMSTERDAM TERRACETOWER 05 4 R8 A9270 5 DSR a

Terrace Tower, Amsterdam

Dé eye-catcher van de Zuidas: Terrance Tower. Het is een zogenaamde “inclined building”, de voorgevel leunt zonder ondersteuning ver naar voren, terwijl de achtergevel een tegengestelde terrasvormige opbouw heeft. Een echt spectaculaire kantoorgebouw! Verder kenmerkt het gebouw zicht aan de stapelingen van kubussen van glas en aluminium. Alkondor plaatste aan de gevels van dit gebouw alle 256 ramen waarvan de grootste een breedte van maar liefst 11 meter en hoogte van 4 meter heeft. Daarnaast verzorgden wij ook de vijf meter hoge vliesgevel op de begane grond inclusief, de vijf meter hoge automatische schuifdeuren en de openslaande deuren op de terrassen aan de achterzijde van Terrace Tower. Benieuwd naar wat wij nog meer realiseren? Bekijk dan onze website.

AFAS Experience Center, Leusden

Leusden is een parel rijker! Het state-of-the-art Experience Center bestaat uit diverse gebouwen die met elkaar in verbinding staan, met een totale grootte van maar liefst 62.000 m2. Sport, opleidingen, restaurants, alles komt voorbij. Ook is er een theatergebouw ontwikkelt waar ruimte is voor 800 zitplaatsen voor eigen bijeenkomsten. Dit gebouw kenmerkt zich aan de halve glazen bol: de AFAS-beleving in volle omvang. Het hele gebouw vormt een stimulerende werkomgeving voor de medewerkers en is een bijzonder visitekaartje voor klanten, relaties én bezoekers. Het is een samenwerking die nog jaren gaat duren, want ondanks dat dit gebouw als een huis staat, blijven we verder bouwen aan aluminium vliesgevels en kozijnen. Wil je meer lezen? Bekijk dan onze website.

LEUSDEN AFAS 04 4 R8 A8681 5 DSR a