Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ervaren talenten

Jij zet stappen in je carrière. Goed bezig! Maar je wil meer. Je wil je horizon verbreden of specialiseren, maar vooral jezelf verder ontwikkelen. Jij weet wat je wilt, wat jouw talent is en hoe je jouw kwaliteiten optimaal inzet. Van productie tot werkvoorbereiding en van projectleider tot engineer.

Jij gaat aan de slag, daar waar je hart sneller van gaat kloppen. Jouw ervaring en kennis, maken jou een belangrijk onderdeel van ons team. Je ondersteunt, begeleidt en stuurt bij waar nodig. Zo bouwen we samen verder aan onze toekomst.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een leuk en gezellig team vol harde werkers. Samen hebben we hetzelfde doel voor ogen; toekomstgericht vernieuwen en ontwikkelen. Op persoonlijk- én zakelijk vlak. Zo is er ruimte voor persoonlijke groei en zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Met onze nuchtere blik staan we stevig, zijn we realistisch en houden we elkaar scherp. Een informele en laagdrempelige cultuur zijn voor ons vanzelfsprekend. De deuren staan altijd open!

Loopbaanontwikkeling

Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Leuke en professionele collega’s

De leukste vrijdagmiddagborrels

Verantwoordelijkheid voor en binnen jouw team

Informele en open cultuur

Wij maken het

Onze markt is altijd in beweging. Om hierop in te spelen zijn we voortdurend bezig met innovatie en ontwikkeling. De ontwikkeling van onze producten en diensten, maar ook van nieuwe technologieën. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid spelen hierin de hoofdrol. Zo lopen we altijd voorop. Dat kunnen we niet zonder jou, het hart en de kracht van ons bedrijf. Samen organiseren we creatieve en innovatieve oplossingen. Dat is onze ambitie!

Jouw toekomst start hier

Al sinds 1990 zorgt Alkondor voor de mooiste gevels door heel het land. Samen met ons team van meer dan 100 gekwalificeerde medewerkers maken we complete en complexe gevels. Aan de ene kant, omdat we onze gevels volledig in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en monteren. Aan de andere kant doordat ons team enorm gemotiveerd is en gedurfde kwaliteitsgevels neerzet. Durf jij het ook aan? Onze toekomst start hier. Word onderdeel van ons team!

Meer weten?

Ontdek of jij bij Alkondor past!