Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Chris Schoneveld

BIM-regisseur

Ik ben Chris Schoneveld, 34 jaar, en werk inmiddels al zes jaar bij Alkondor. Mijn huidige functie is BIM-regisseur. Ik hoor je al denken: “Wat houdt dit in?” Ik ben voornamelijk bezig met het optimaliseren van digitale processen door te kijken naar innovaties. Ook stuur ik andere collega’s aan op het gebied van BIM. Denk hierbij aan onze engineers.

Samenwerken

De afgelopen zes jaar is Alkondor in positieve zin echt veranderd. Toen ik net kwam werken bij Alkondor waren er duidelijke afdelingen en werd er minder samengewerkt. Tegenwoordig loopt iedereen tussen elkaar door en word er volop samengewerkt. We werken echt in projectteams. Hierdoor krijg je meer begrip voor wat de ander doet en werk je samen aan mooie projecten.

Trots zijn op je werk

Ik heb tijdens mijn tijd bij Alkondor veel gedaan. Hier ben ik ook trots op. Als je kijkt naar wat wij nu opleveren, zijn dat grote en uitdagende klussen. Door constant te blijven kijken naar innovaties en optimalisaties profileren wij onszelf boven andere bedrijven en dit resulteert in gave opdrachten. Dat is waar we het samen voor doen!

“Door vaak samen te werken, krijg je meer kruisbestuiving qua kennis en kun je écht wat leren van een ander.”

- Chris
Chris3

Word onderdeel van ons team!

Bekijk nu onze meest recente vacatures