Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Claudia ten Kate

De tekentafel

Mijn naam is Claudia en ik ben BIM-modelleur en engineer bij Alkondor. Wat dit precies in houdt? Het komt erop neer dat, na een verkoop, ik de kozijnen of vliesgevels ga uitwerken tot een tekenset en een 3D model voor de aannemer. De modellen en tekeningen worden ook intern gedeeld en gebruikt waar nodig. Een vrouw in de bouw, dat hoor je inderdaad niet vaak. Maar ik zit enorm op mijn plek bij Alkondor. Het is een dynamisch en hecht team. Hierdoor werken we goed samen. Dit vind ik erg fijn.

Bouwkunde

Mijn achtergrond? Ik ben begonnen met MBO Interieuradviseur maar ik kwam er al snel achter dat kussentjes en vaasjes niet voor mij waren weggelegd. Daarna ben ik door gaan studeren aan HBO Bouwkunde. Na een aantal jaar werkervaring bij andere bouwbedrijven heb ik de overstap gemaakt naar Alkondor.

Sfeer & cultuur

Hoe mij dit bevallen is? Heel erg goed! Alkondor is een fijn bedrijf met leuke collega’s. Ze zijn erg flexibel en er hangt een fijne sfeer en cultuur. Hierdoor is het werken in projectteams erg prettig. Door deze fijne samenwerking wordt het resultaat extra mooi. Je bent echt met z’n allen trots op het resultaat!

“Iedereen is erg behulpzaam en staat altijd voor je klaar. Hierdoor zijn er open en korte lijntjes. Samen maken we het!”

- Claudia
Claudia2

Word onderdeel van ons team!

Bekijk nu onze meest recente vacatures