Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Emiel Slomp

Twintig jaar

Je zou toch denken dat je na twintig jaar verder wilt kijken, stappen wilt maken of jezelf naar een ander level tillen. Ik, Emiel Slomp, niet. Waarom niet? Omdat het allemaal binnen Alkondor kan! Ze luisteren naar je wensen, je richting en geven je het zetje in die richting. Hierdoor heb ik mij de afgelopen twintig jaar niet verveeld!

Dubbel check

Ik ben onderaan begonnen als Monteur Buitendienst en ben inmiddels Hoofd Uitvoerder. Ik heb hiervoor alle facetten van het vak doorlopen met behulp van cursussen en opleidingen. Inmiddels werk ik de helft van de tijd op kantoor en de andere helft ben ik te vinden op de bouw. Loopt het project zoals gepland? Zijn er obstakels of bijzonderheden op de weg? Gaat het met de jongens allemaal goed?

Werken bij Alkondor

Zou je een ander aanraden om bij Alkondor te komen werken? Een dikke vette JA! Het is een mooie uitdagende werkgever en er zijn onwijs veel mogelijkheden. Alkondor luistert echt naar jouw wens en helpt ook mee om deze te vervullen. Er is veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk- als inhoudelijk vlak. Kortom: goede werkgever, mooie projecten en uitdagingen én doorgroeimogelijkheden.

“De combinatie tussen het kantoor en de bouwplaats vind ik erg fijn. Hierdoor krijg ik van beide werelden mee wat er allemaal speelt.”

- Emiel
Chris3

Word onderdeel van ons team!

Bekijk nu onze meest recente vacatures