Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Erik Vossebeld

Hechte groep

Mijn naam is Erik Vossebeld en ik ben Service Coördinator. Samen met mijn rechterhand Petra geven wij leiding over vier jongens van Service/Kleinbouw. We sturen hen naar de serviceklussen die binnenkomen en samen werken we aan mooie projecten. We zijn een hechte groep en doen het echt samen!

Vertrouwen, dat is de basis!

Ik ben bij Alkondor begonnen als Inkoper en dit heb ik ongeveer drie jaar gedaan. Tijdens een functioneringsgesprek kwam ter sprake dat er meer in mij zat. Zogezegd, zo gedaan. Ik startte na een half jaar als Service Coördinator. Het is fijn dat ik dit samen met mijn toenmalige leidinggevende heb kunnen bespreken. Vertrouwen, dat is de basis!

Blijven ontwikkelen

Binnen Alkondor krijg ik veel vrijheid en er is altijd ruimte voor verbetering. Zo ben ik nu ongeveer een jaar bezig om het onderste uit de kan te halen samen met de afdeling. Het gaat goed nu hoor, begrijp me niet verkeerd, maar ons blijven ontwikkelen en inspelen op de markt is belangrijk. Hierdoor blijven de jongens ook gemotiveerd en halen ze plezier uit hun werk!

“Ik werk graag bij Alkondor. Waarom? Genoeg vrijheid, veel verantwoordelijkheid en ik doe mijn werk met veel plezier. Dat is veel waard voor mij!”

- Erik
Erik Vossebeld

Word onderdeel van ons team!

Bekijk nu onze meest recente vacatures