Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Jorik Seinen

Roerig

Een Werkvoorbereider, dat ben ik: Jorik Seinen. Ik zorg ervoor dat alle materialen en andere nodige tools op tijd bij productie en de klus op de bouw zijn, zodat de jongens optimaal kunnen werken. Doordat alles op de rit is, merk je dat de werksfeer ook goed is. Ja, het is soms wat roerig, maar dat vind ik juist wel leuk.

Werken bij Alkondor

Bij Alkondor hangt een informele werksfeer. Iedereen loopt gemakkelijk bij elkaar naar binnen. Iedereen staat voor elkaar klaar. Iedereen is heel open. Dit maakt de samenwerking erg fijn. We werken in projectteams, dus je werkt ook veel met verschillende collega’s samen. Op deze manier leer je ook veel verschillende collega’s kennen, dat is leuk!

Geoliede machine

Vanaf de buitenkant lijkt Alkondor een hele geoliede machine. Dat trok mij wel aan toen ik bij Alkondor wilde werken. Dat is ook zo, maar tijdens mijn eerste werkdag merkte ik dat er soms ook wel wat wrijving is, maar dit maakt het bedrijf juist leuk. Daarom zit ik nu al meer dan drie jaar op mijn plek!

“Als organisatie is het belangrijk dat je uitdraagt wie je bent, en niet wat je probeert te zijn.”

- Jorik
Jorik Seinen 2

Word onderdeel van ons team!

Bekijk nu onze meest recente vacatures