Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Martijn Veerman

Werkgeluk

Mijn naam is Martijn Veerman en ik ben Specialist Circulair Gevels bij Alkondor. Ik doe dit al vier jaar lang met veel plezier. Waarom? Alkondor is een fijne organisatie waar werkgeluk voorop staat. We werken veel onderling samen en iedereen is écht onderdeel van het team. Daarom ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Toeval?

Ik heb Alkondor leren kennen door mijn vorige baan. Daar was ik voornamelijk bezig met innovaties voor gevelbedrijven op het gebied van duurzaamheid en nieuwe producten. Ik liep vaak jongens van Alkondor tegen het lijf. Even later kwam ik in contact met Jan Bergman en dat rolde uiteindelijk uit tot een nieuwe baan bij Alkondor. Iets waar ik nog steeds blij mee ben!

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Deze twee woorden zijn voor mij erg belangrijk. Als je namelijk verantwoordelijkheid krijgt, ga je die ook nemen. Dat resulteert in initiatieven nemen en doorgroeien. Ik krijg de vrijheid om dit ook daadwerkelijk te doen. Hierdoor blijf ik gedreven en gepassioneerd in wat ik doe bij Alkondor.

“Als je bij Alkondor binnenkomt voel je gelijk de Twentse nuchterheid en open houding. Iets dat voor zowel werknemers als klanten erg prettig is.”

- Martijn
Martijn Veerman 2

Word onderdeel van ons team!

Bekijk nu onze meest recente vacatures