Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Maurice Bakker

Samen gegroeid

Ik, Maurice Bakker, werk inmiddels al bijna 15 jaar bij Alkondor. Ik hoor je al denken: ‘Maurice, zo lang?’. Ja, zo lang! Afgelopen 15 jaar is er enorm veel veranderd binnen Alkondor maar ik heb mijn werk nooit als eentonig of saai ervaren. Gelukkig maar, anders houd je het ook geen 15 jaar vol.

Doorgroeien

Alkondor is een dynamisch bedrijf. Ze zijn constant bezig met vernieuwen en verder ontwikkelen. Ook is er altijd ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo ben ik ongeveer drie jaar geleden gestart met de studie Technische Bedrijfskunde aan het Saxion. Die studie heeft weer nieuwe deuren voor me geopend.

Trots

Ik durf hardop uit te spreken dat ik trots ben op mijn werk en wat ik doe. Waarom? Je ziet aan de voorkant niet hoeveel techniek en complexiteit er schuilgaat achter een kozijn. Iedereen heeft zijn eigen specialisme en samen werken we aan de mooiste resultaten. Dié verbinding, daar ben ik trots op!

“Ik vind het ontzettend knap hoe we met z’n allen de meest complexe vraagstukken omtoveren tot de realiteit. Daar heb je vakmensen voor nodig, en die hebben we!”

- Maurice
Maurice Bakker 2

Word onderdeel van ons team!

Bekijk nu onze meest recente vacatures