Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mustafa Akca

Werksfeer

Mijn naam is Mustafa, 43 jaar, en ik ben al sinds 1998 werkzaam bij Alkondor. Ik ben begonnen als Junior Monteur en inmiddels ben ik aan het werk als Allround Monteur. Na bijna 23 jaar doe ik dit werk nog steeds met veel plezier. Dit komt mede door mijn collega’s, maar uiteraard ook door de fijne werksfeer binnen Alkondor.

Van tien kozijnen naar tien verdiepingen

Mijn werk blijft me uitdagen. Waarom? Toen ik net begon bij Alkondor was ik voornamelijk bezig met kleine projecten waar je een stuk of tien kozijnen monteert. Tegenwoordig bouwen we samen aan een pand met tien verdiepingen en meer dan honderd puien. Ja, ervaring komt met de tijd. Maar de groei die Alkondor heeft gemaakt, is hier ook onderdeel van.

Word jij mijn nieuwe collega?

Wil jij werken bij Alkondor? Dat begrijp ik! We zoeken jongens die echt met hun handen kunnen werken. We zoeken bouwers. Denk bijvoorbeeld aan de studies Bouwkunde of Technische Bedrijfskunde. Bij Alkondor is alles voor elkaar. Van goede bedrijfskleding tot leuke bedrijfsfeestjes, aan alles is gedacht. Dit resulteert ook in een fijne werksfeer en leuk contact met collega’s.

“Alkondor is een fijne werkgever. Ze zijn betrokken, toegankelijk en er heerst een open cultuur.”

- Mustafa
Mustafa Akca 2

Word onderdeel van ons team!

Bekijk nu onze meest recente vacatures