Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Riemer Heutink

Van tekentafel naar cijfertjes

Met behulp van een detacheringsbureau ben ik, Riemer Heutink, begonnen bij Alkondor. In het verleden ben ik Bouwkundig Tekenaar geweest dus ik zou in eerste instantie solliciteren voor de functie Tekenaar. Die plek bleek al vergeven te zijn, maar op Calculatie was nog een open vacature. En zo zit ik inmiddels als 10 jaar op de plek van calculator.

Werken als Calculator

De meeste mensen denken dat ik de hele dag bezig men met cijfertjes. Ja, dat klopt voor een deel, maar het draait voornamelijk om het maken van het perfecte plan. Ik krijg de tekeningen en rapporten en bepaal aan de hand daarvan hoe de offerte eruitziet. Na tien jaar ken je het trucje van calculeren wel, dus ik daag mezelf uit om telkens het onderste uit de kan te halen. Hoe? Dat vertel ik je graag wanneer je hier komt werken.

Mijn toekomst

Hoe ik mijn toekomst zie binnen Alkondor? Ik zit momenteel nog goed op mijn plek. Dit komt vooral door de cultuur van het bedrijf. Ik werk met een leuk, gezellig en vast team. Er wordt geluisterd naar elkaar en ze geven je ruimte waar nodig. Maar als ik dan toch wat anders zou moeten kiezen… Vroeger had ik een droom om architect te worden, misschien dat ik die droom nog wel najaag.

“Ik vind Alkondor een fijne werkgever. Je weet wat je aan elkaar hebt, dit vind ik belangrijk.”

- Riemer
Riemer heutink 2

Word onderdeel van ons team!

Bekijk nu onze meest recente vacatures